top of page
Schilderwerken Frank Rigolle

Schilderwerken binnen en buiten

Binnenschilderwerken, van muren en plafonds tot meubels verven

Decoratie Franck Rigolle is dé specialist voor binnenschilderwerken. Ik voorzie uw woning van kleur waar u dat wil en verzeker u een uitstekende service, van a tot z. Die begint steevast met een bezoek aan uw woning. We bespreken samen wat u voor ogen hebt. Ik geef deskundig kleur- en verfadvies en maak een beoordeling van de nodige voorbereidende stappen. Denk aan het bijwerken van het pleisterwerk op muren en plafonds of het schuren van uw houtwerk. Met een grondige voorbereiding kan ik u een adequate offerte en een juiste inschatting geven van de duurtijd van de decoratiewerken.

Buitenschilderwerken, van gevels tot houtwerk schilderen

Uw woning staat dag in, dag uit bloot aan allerlei externe factoren die uw buitenmuren kunnen vervuilen en/of beschadigen. De aanblik van uw buitengevel bepaalt niet alleen de uitstraling van uw volledige woning, slecht onderhouden houtwerk of afgebladderde verf geven neerslag en vorst vrij spel, wat een negatieve impact kan hebben op de levensduur van uw woning. Na verloop van tijd zijn uw gevel en buitenschrijnwerk dus toe aan een grondige opfrisbeurt en een likje verf. Stel uw buitenschilderwerken dus niet te lang uit en laat ze over aan een specialist als Decoratie Franck Rigolle.

Schildertechnieken

Zowel oude beproefde als nieuwe schildertechnieken ben ik volledig meester. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de trends. Zo ben ik thuis in borsteltechnieken als Beau, Limestone en Arcade. Terwijl ook de erg populaire stucmestechnieken voor mij geen geheimen meer hebben: Calco, Claystuc, Ice, Glamour Ice, Screen Ice, Tusk, Stucco Puro, alsook de technieken van het merk Stoopen en Meeus. Ik heb bovendien veel ervaring met de toepassing van waterbestendige technieken zoals Aqua Sensa, Mortex, Stuc Deco en Stuc Granito.

Streep
Binnenschilderwerken Frank Rigolle

Verven

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende verven op de markt: op basis van cement, kalk, kleimineralen, gemalen marmer, eventueel aangevuld met steenkorrels, vezels, metaaldeeltjes en zelfs glasparels. Daarnaast zijn ze beschikbaar in tal van kleuren. Geloof me: er zijn ontelbare mogelijkheden, zodat ik probleemloos kan inspelen op elke stijlvoorkeur.

Kwaliteit en duurzaamheid verzekerd

In elk geval mag u steeds aan een uitstekende service, kwaliteit en piekfijn schilderwerk verwachten, want ik werk uitsluitend met het beste materiaal en hoogwaardige verven van topmerken Boss, Mortex, Aqua Sensa, Stoopen en Meeuws.

Boss Paint

Tien jaar fabrieksgarantie van Boss

Omdat ik werk met de kwaliteitsproducten van Boss, kan ik een interessante optionele service warm aanbevelen, waarop heel wat van mijn klanten al zijn ingegaan. Laat u het gevelschilderwerk aan mij over, dan kan u een kosteloze (en degressieve) fabrieksgarantie van 10 jaar bekomen. Het volstaat dat een technisch adviseur van Boss bij u langskomt om een technisch dossier op te maken. Daarin bevestigt hij dat de werken correct en volgens hun richtlijnen en productvoorschriften uitgevoerd zijn. De ervaring leert zelfs dat gevels die ik onder handen genomen heb, langer dan 10 jaar meegaan. Soms is een zachte reiniging van uw buitenmuren genoeg en moeten ze niet meteen opnieuw geschilderd worden.

Schilderwerken Frank Rigolle

Aarzel dus niet om een beroep te doen op mijn expertise en knowhow voor kleuradvies op maat en al uw schilderwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer Decoratie Franck Rigolle voor overleg en een vrijblijvende prijsopgave in Oost- of West-Vlaanderen, tot 50 km rond Wevelgem.

bottom of page