top of page
Behangwerken Franck Rigolle

Word weer verliefd op uw meubelen na een meubelrenovatie

Naadloze behangwerken

Als u denkt dat behangen passé is, dan hebt u het mis. Er wordt meer dan ooit gekozen voor behangwerken bij interieurafwerking. Het is wel zo dat de kwaliteit van behangpapier en de keuzemogelijkheden enorm geëvolueerd zijn.

Van vinylbehang tot glasvezel- en renovatiebehang

Ik ben als professioneel behanger natuurlijk behendig met papieren behang, maar ook met vinylbehang, glasvezel- of renovatiebehang. Hiervoor werk ik telkens samen met vaste leveranciers die u een quasi eindeloos aanbod van effen en patroonbehang kunnen voorstellen. U kiest, ik richt me volledig op uw smaak en stijl. Hebt u ergens een prachtig behangpapier gezien of bent u op zoek naar iets specifieks? Dan kan ik u door mijn contacten in het vak waarschijnlijk doorverwijzen naar een leverancier die heeft wat u in gedachten heeft.

5.jpg
Behangwerken
Decoratief behang
Achtergrond
Streep

Vroeger kozen klanten ervoor om een volledige ruimte te laten behangen. Vandaag is dat vaak anders en komen er al gauw creatievere oplossingen aan bod. En dat is voor een ervaren behanger als ik het moment om mijn skills maximaal in te zetten. Eén accentmuur met behang en de andere binnenmuren schilderen? Geen enkel probleem. Ik zorg voor een perfect eindresultaat. Ook strepen hoeven nu niet meer per se verticaal te hangen. Horizontale strepen op een muur ogen verrassend, maar ze erop aanbrengen, dat is wel moeilijker. Net zoals met designbehang komt het erop aan om de muur en de tekening goed uit te meten. Zodat de strepen of het patroon perfect aansluiten en er minimaal papierverlies is. Werk voor een professioneel behanger als Decoratie Franck Rigolle dus!

Creatieve behangoplossingen

Al eens aan fotobehang gedacht?

Fotobehang is een speciaal soort behang waarop een foto of afbeelding is geprint. Deze foto kan een landschap zijn, een stadspanorama, een abstract kunstwerk of elke andere afbeelding die u maar kunt bedenken. Het wordt vaak gebruikt om een accentmuur te creëren, waarmee u een unieke persoonlijke touch in een ruimte brengt. Door de geavanceerde printtechnologieën van vandaag is fotobehang verkrijgbaar in hoge resoluties en levendige kleuren, waardoor de afbeeldingen bijna tot leven komen.

Tropisch behang

Wilt u uw woning laten behangen?

Decoratie Franck Rigolle voert uw behangwerken in Oost- en West-Vlaanderen, tot 50 km rond Wevelgem, uit. Contacteer me telefonisch of via mail voor een afspraak en een gratis offerte.

bottom of page