top of page
Meubelrenovatie Franck Rigolle

Word weer verliefd op uw meubelen na een meubelrenovatie

Meubelrenovatie van de bovenste plank

Ook uw meubelen dragen bij aan de sfeer in uw woning. Als u uw interieur een nieuwe look wil geven, is het daarom niet meteen nodig om uw favoriete meubelen te vervangen, want ik ben naast schilder-behanger ook een expert in meubelrenovatie. Zet uw oude of donkere meubels dus niet op zolder of op straat: meubelrenovatie is een duurzame oplossing, met een verrassend effect voor uw interieur! Dankzij een meubelrenovatie met de juiste behandeling kunnen uw meubels een totaal nieuwe uitstraling krijgen, van rustiek tot modern.

Verflagen en vernislagen verwijderen

Ik verwijder oude vernislagen en verflagen van elk meubelstuk, met een zachte aanpak. Hiervoor kies ik bewust niet voor zandstralen, omdat deze techniek te agressief is en het hout beschadigt. Daarom verkies ik uw meubels zorgvuldig te schuren, manueel of machinaal. Zo blijven de originele houtstructuur en het karakter van uw meubelstukken bewaard.

5.jpg
Meubelrenovatie
Meubelrenovatie
Achtergrond
Streep

Eerst voed ik het hout, vervolgens werk ik het meubel volgens uw wensen af: naturel met een kleurloze vernis, met een zachte beits of geverfd in een kleur naar keuze. Als u kiest voor verven, bezorg ik u vooraf een kleurstaal, want het resultaat verschilt naargelang de houtsoort en de kwaliteit.

Meubelen vernissen, beitsen of verven

Meubelrenovatie

Decoratie Franck Rigolle verzorgt uw meubelrenovatie in West- en Oost-Vlaanderen tot 50 km rond Wevelgem.

Contacteer me telefonisch of via mail voor een afspraak en een gratis offerte.

bottom of page